Utseende och modellering

Jag har under några års tid modellat en del på fritiden i Mölndal och Mölnlycke för att tjäna lite extrapengar. Det har inte varit något märkvärdigt, mestadels för mindre lokala företag som har velat ta lite bilder i deras lokaler eller på deras plagg. Jag är själv mycket intresserad av foto och bild, därför tycker jag också att det är väldigt kul att modella. Samtidigt som jag får höjt självförtroende genom de jobben, då känner jag mig så fin. För en tid sedan var jag och gjorde en ansiktsbehandling i Mölnlycke, det var en fantastisk behandling hos Mecka i Mölnlycke som är jätteduktig och har lång erfarenhet inom olika typer av ansiktsbehandlingar och andra skönhetsmetoder. Jag har gått dit flera gånger för ansiktsbehandling men också en gång för hårborttagning i Mölndal då jag ville ta bort håret som jag fick på överläppen som jag störde mig på. Men när jag var där och gjorde ansiktsbehandlingen så frågade de faktiskt om jag ville ställa upp och ta lite bilder för dem som de skulle kunna använda sig av i marknadsförings- och sociala sammanhang. På exempelvis sociala medier. Det var jag såklart på och tyckte att det var jätteroligt att de frågade. Så vi tog lite bilder några dagar senare, både jag och dem blev nöjda med bilderna och jag måste ha varit vackrare än någonsin eftersom jag precis fått en ansiktsbehandling utförd.

Du gillar kanske också...