Fotograf på olika föreläsningar

Jag har varit hobbyfotograf sedan jag var tio år gammal. I fyller jag 20 och har bestämt mig för att engagera mig i fotografering på en mer avancerad nivå. Jag har gjort en hemsida och lite reklam hos olika företag och bekanta. Jag har fotograferat lite på olika föreläsningar i Uppsala det senaste. Det är ganska mycket föreläsningar som hålls här uppe och de flesta som anordnar dessa föreläsningar vill ha en fotograf där som tar lite bilder på föreläsaren och på de som besöker eventet. De använder ofta det i sin reklam och marknadsföring i efterhand. För ett litet tag sedan så var jag och fotograferade då en föreläsare vid namn Anders Andrae föreläste för ett antal elever på gymnasienivå (tror jag). Det var en extremt duktig föreläsare i Uppsala som hade otroligt mycket bra och inspirerande saker att säga och förmedla till sina åhörare. Jag tog med mig mycket därifrån trots att jag framförallt fotograferade men det var ändå mycket som jag hörde av hans föreläsning. Tydligen så brukar han hålla föreläsningar i Uppsala och i Stockholms län. Anders bedriver ett företag som heter Willut, de genomför olika typer av vandringar och friluftsaktiviteter i tuffa miljöer för tuffa människor, Anders är själv funktionshindrad men har aldrig låtit någonting stoppa honom. En otroligt inspirerande berättelse och det är något som verkligen inspirerar mig – människor som kämpar och aldrig ger upp, oavsett motgång låter de ingenting stoppa dem.