Bilder av Per

Hej och hopp, alla mina härliga och glada läsare, och välkomna tillbaka hit till min lilla blogg där jag först och främst skriver om foto och bild som är mitt största intresse. Jag hoppas att alla mår bra idag och att ni har haft en bra vecka. Nu är det helg och jag undrar lite över vad alla mina läsare ska ha för sig för kul i helgen? Skriv i kommentarerna! Som många av er vet så brukar jag ju ibland skriva lite rekommendationer på fotografer här på bloggen och idag tänkte jag skriva om en fotograf i Norrköping som heter Bilder av Per.

Jag vill dela med mig av fotografer som jag känner till för att jag vill ju kunna vara så behjälplig som möjligt för alla mina läsare och det är faktiskt ganska ofta ni hör av er från väldigt olika orter i landet och vill ha bland annat bröllopsfotografer eller en fotograf till andra evenemang eller porträtt. Eftersom att jag är ganska så insatt och har en hel del koll på fotografer lite här och var så hoppas jag att jag är så behjälplig som jag faktiskt vill vara när jag rekommenderar dem. Som sagt så handlar det idag om en fotograf för alla er i Norrköping med omnejd som har frågar efter det. Han är riktigt duktig på det han gör och jag tänker länka lite grejer till er. En länk till hans hemsida samt till ett annat inlägg där jag har skrivit en hel del om vad man ska tänka på när man anlitar fotografer och hur man kan gå till väga.