En väldigt professionell barnfotograf

God morgon, god morgon! Vad roligt att du har lyckats hitta hit, förhoppningsvis kommer du uppskatta dagens inlägg. En fin fredag som denna tänkte jag nämligen skriva ett inlägg om en barnfotograf i Helsingborg, hon går under företagsnamnet Fotograf Suzanna K. Skulle ni vilja veta mer om henne kan ni få mer information här.

I alla år har jag drömt om att bli mamma, det har varit min största dröm sedan jag var liten. När jag och min man förra året fick vårt första barn var jag så otroligt lycklig, det går nästan inte att förklara den känslan. Under de senaste åren har jag funderat mycket kring att fotografera mina framtida barn redan från en ung ålder, för att man ska ha gulliga och fina bilder att titta tillbaka på. Därför hade jag redan spanat in denna barnfotograf i Helsingborg innan jag fick barn, för att jag skulle vara väl förberedd när den tiden väl kom. När vår dotter var två månader bokade jag in en fotografering hos henne, för att vi skulle få fina bilder på henne att dekorera hemmet med. Fotografen var extremt professionell under fotograferingen, hon hanterade hela situationen väldigt bra. Jag kan tänka mig att det är väldigt svårt att fotografera en så liten bebis som rör sig så mycket, men hon gjorde det riktigt bra. Det blev många fina bilder under fotograferingen, jag hade inte kunnat bli mer nöjd. I framtiden kommer jag definitivt vända mig till henne igen, jag vill inte gå miste om den underbara chansen. Skulle ni vilja ha fina bilder på ert eller era barn kan jag verkligen rekommendera er att vända er till denna barnfotograf i Helsingborg.